နဂါးေမာက္သီးကိုယခုစိုက္ပ်ိဳးေ
နဂါးေမာက္သီးသည္ ေသြးတြင္းရွိသၾကားဓာတ္ကိုေလွ်ာ့
ကင္ဆာျဖစ္ပြါးမႈကိုကာကြယ္ေပးသည္
မေကာင္းေသာ ကိုလက္စထေရာမ်ားကို ေလွ်ာ့ခ်ေပးသည့္အျပင္ အသားအေရကိုေခ်ာမြတ္ေစသည္။
အစာစားခ်င္စိတ္ကိုျဖစ္ေပၚေစသည့္
မ်က္လုံးက်န္းမာေရးကိုေကာင္းေ
အ႐ိုးႏွင့္သြားမ်ားကိုခိုင္မာေ
ဓားရွမိေသာဒဏ္ရာမ်ားကို လ်င္ျမန္စြာအနာက်က္ေစသည္။
မွတ္ညဏ္အားေကာင္းေစသည္။
နဂါးေမာက္သီးတြင္အမ်ိဳးအစားသုံး
၁။ အနီေရာင္အခြံႏွင့္အျဖဴေရာင္အသား
၂။ အနီေရာင္အခြံႏွင့္အနီေရာင္အသား
၃။ အဝါေရာင္အခြံႏွင့္အျဖဴေရာင္အသား
နဂါးေမာက္သီးဆိုရင္ အနီေရာင္အခြံနဲ႔ အျဖဴေရာင္အသား တစ္မ်ိဳးပဲ
ReplyDeleteစားဖူးေသးတယ္ လရိပ္ေရ။ က်န္ႏွစ္မ်ိဳးေတာ့ မေတြ႔ဖူးေသးဘူး း)
ၾကည္လင္ေအးျမတဲ့စိတ္ဓာတ္အၿမဲပိုင္ဆိုင္ခြင့္ရပါေစ။
ေမတၱာျဖင့္
အန္တီတင့္
အနီေရာင္ အခြံနဲ႔ပဲစားဖူးတယ္
ReplyDeleteက်န္တာမစားဖူးေသးဘူး